De Camargo spreekt duidelijke taal: Dit is mijn laatste seizoen in België

De Camargo spreekt duidelijke taal: "Dit is mijn laatste seizoen in België"

04-03-2022 11:35

Igor De Camargo zet na dit seizoen sowieso een punt achter zijn carrière. Dat bevestigde de 38-jarige spits in de MIDMID podcast. Zelfs als zijn huidige club RWD Molenbeek dit seizoen promoveert naar 1A, hangt hij de schoenen aan de haak.

Toen Sam Kerkhofs in de MIDMID-studio zei dat hij afgelopen zomer had gelezen dat dit het laatste seizoen van De Camargo kon zijn, bevestigde de Braziliaanse Belg dat. "Dit is mijn laatste seizoen", zei hij resoluut. Hij gaf ook aan niet te blijven als RWDM promoveert en dat het sowieso zijn laatste seizoen in België is. 

Toen hem gevraagd werd of hij nog de ambitie heeft om opnieuw in Brazilië aan de slag te gaan, zei hij dat hij daar niet per se van wakker ligt. "Ik heb al een hele mooie carrière achter de rug. Als dat komt, komt het, als het niet komt, ook goed", zei De Camargo over een eventuele overstap naar een Braziliaanse club.

In zijn carrière kwam De Camargo in België uit voor KRC Genk, Heusden-Zolder, FC Brussels, Standard, KV Mechelen en nu RWDM. In het buitenland verdedigde hij de kleuren van TSG 1899 Hoffenheim, Borussia M'Gladbach en Apoel Nicosia FC.