Topclubs kunnen bij KV Mechelen aankloppen: Als er zich opportuniteit voordoet

Topclubs kunnen bij KV Mechelen aankloppen: "Als er zich opportuniteit voordoet"

29 april - 19:16
0

KV Mechelen kan opnieuw terugblikken op een goed seizoen en zit nog volop in de strijd om Europees voetbal. Daarvoor mag het onder andere Hugo Cuypers bedanken, die meteen wist te overtuigen. Kan hij zijn goed seizoen ook verzilveren met een transfer?

Bij Malinwa was Nikola Storm dit seizoen de grote uitblinker, maar ook Cuypers speelde zich stevig in de kijker. Afgelopen winter toonde KAA Gent al interesse. Tot een transfer kwam het toen niet, maar Cuypers sluit niet uit dat hij toch een nieuwe stap zet.

De 25-jarige spits is namelijk bijzonder ambitieus. "Als er zich een opportuniteit voordoet, zal ik die uiteraard bestuderen", vertelt hij bij RTBF. "Maar ik ga niets forceren: het aanbod moet alle drie partijen bevallen."

Hij kan dus ook nog gewoon bij KV Mechelen blijven. "Momenteel heb ik geen concrete aanbiedingen, maar alles hangt af van de play-offs. Als die goed verlopen, wil ik mijn seizoen graag verzilveren. Ik sluit niets of niemand uit. Alles hangt af van het project. Er is geen reden dat dat niet bij KV Mechelen zou kunnen zijn", besluit hij.

Cuypers kwam dit seizoen 32 keer uit voor KV Mechelen. Daarin was hij goed voor dertien doelpunten en acht assists. Bij KV Mechelen heeft hij nog een contract tot medio 2025.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie