Conte: Er wordt nu veel gesproken over spelers die niet in mijn team zitten

Conte: "Er wordt nu veel gesproken over spelers die niet in mijn team zitten"

24-04-2022 21:45
0

Christian Eriksen heeft zaterdagmiddag indruk gemaakt op vriend en vijand. Met Brentford nam de Deen het op tegen Tottenham Hotspur, dat niet verder kwam dan een 0-0 gelijkspel. Manager Antonio Conte kent Eriksen goed.

Conte was trainer van Internazionale, waar Eriksen ook onder contract stond. Eriksen wordt nu gelinkt aan een terugkeer bij Tottenham. Conte kreeg daar na afloop vragen over.

"Allereerst was ik blij om Christian te zien spelen en ook nog op deze manier. Er wordt nu veel gesproken over spelers die niet in mijn team zitten, maar ik denk dat dat respectloos is naar de club waar de speler voor speelt. En ook voor mijn spelers", citeert Football London Conte.

"Ik heb zeker twee jaar met Eriksen samengewerkt bij Inter en ik heb ervan genoten. Ik ben erg blij om hem in deze fantastische vorm te zien, want vergeet niet wat er acht maanden geleden is gebeurd. Nu ben ik blij om Christian op dit soort niveau te zien voetballen. Ik zie dat Christian geniet van het voetbal. Dat je na zo'n periode weer een kans krijgt om te voetballen, geeft een geweldig gevoel."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie