De Ketelaere sluit verlengd verblijf bij Club Brugge niet uit: Misschien

De Ketelaere sluit verlengd verblijf bij Club Brugge niet uit: "Misschien"

18-04-2022 13:30
2

Charles De Ketelaere lijkt bezig aan zijn laatste weken bij Club Brugge. De aanvaller is bezig aan een bijzonder goed seizoen en wordt gelinkt aan verschillende grote clubs. Een transfer lonkt. Of toch niet?

De namen van AC Milan en Leicester City zijn die die tegenwoordig het luidst klinken en beide clubs willen komende zomer een poging wagen om De Ketelaere in huis te halen. Een transfer lijkt er wel te gaan komen, al heeft de aanvaller ook goed nieuws voor de fans van Club Brugge.

"Het kan zijn dat ik volgend seizoen gewoon nog bij Club Brugge speel", onthult De Ketelaere voor de camera's van Focus W-TV. Ondanks de grote interesse sluit de Rode Duivel dan ook niet uit dat hij gewoon bij Blauw-Zwart blijft.

De Ketelaere is inmiddels de duurste speler in ons land en heeft een marktwaarde van dertig miljoen euro. Er worden echter al bedragen van meer dan veertig miljoen euro op zijn hoofd geplakt. Bij Club Brugge heeft hij nog een contract tot medio 2024, waar hij dit seizoen goed was voor achttien doelpunten en negen assists in 43 wedstrijden.