Engelse tabloids springen op Ten Hag: Bergwijn op lijstje, Ronaldo mag weg

Engelse tabloids springen op Ten Hag: Bergwijn op lijstje, Ronaldo mag weg

15 april - 10:01
0

De aanstelling van Erik ten Hag bij Manchester United is nog niet officieel, maar Britse tabloids speculeren al volop over de samenstelling van zijn selectie op Old Trafford. Steven Bergwijn en Cristiano Ronaldo worden genoemd.

Ten Hag bereikte deze week een mondeling akkoord met Manchester United, waardoor het grote speculeren is begonnen in Engeland. Bergwijn is één van de namen op het lijstje van de huidige Ajax-trainer, aldus The Daily Mail. Ten Hag zou hem willen overnemen van Tottenham Hotspur, nadat verschillende pogingen met Ajax mislukten.

Bergwijn leek in januari hard op weg naar Amsterdam, maar een reeks bemoedigende prestaties, inclusief twee late goals tegen Leicester City (3-2), gooiden roet in het Ajax-eten. Sindsdien is de Oranje-international nog maar één keer aan de aftrap verschenen bij Tottenham Hotspur. Heung-Min Son, Harry Kane en nieuwkomer Dejan Kulusevski krijgen de voorkeur.

Ronaldo
Daarnaast claimt tabloid The Daily Star te weten dat Ronaldo niet voorkomt in de plannen van Ten Hag. De Portugese superster (37) zou ondanks een doorlopend contract kunnen uitkijken naar een nieuwe club. 'Vanwege zijn leeftijd en sterrenstatus acht Ten Hag hem niet geschikt voor de manier van spelen', klinkt het. Ronaldo scoorde vier keer in zijn laatste dertien wedstrijden.

Wie Ten Hag kan aantrekken en verkopen, hangt voor een deel af van de prestaties onder interim-manager Ralf Rangnick in de laatste fase van het Premier League-seizoen, omdat de Champions League veel lucratiever is dan de Europa League en Conference League. Manchester United staat met nog zeven wedstrijden voor de boeg op de zevende plaats.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie