Stenman gelooft in Club Brugge-target Meijer: Hij gaat er slagen

Stenman gelooft in Club Brugge-target Meijer: "Hij gaat er slagen"

14-04-2022 13:00
5

Club Brugge lijkt goed op weg om Bjorn Meijer in huis te halen. De negentienjarige linksachter komt over van FC Groningen, dat zo'n zes miljoen euro zal ontvangen. Daarmee volgt Meijer in de voetsporen van Fredrik Stenman.

In 2011 ging Stenman hem al voor en verliet hij Groningen voor Club Brugge. De nu 38-jarige Zweed volgt het Nederlandse voetbal nog steeds en gelooft rotsvast dat Meijer zal slagen bij Club Brugge. "Hij heeft al de kwaliteit om veel beter te worden dan ik was", lacht Stenman bij RTV Noord.

Al gelooft Stenman ook dat Meijer nog veel zal moeten groeien. Onder andere aan zijn defensieve taken. "Hij is nog geen Europese toplinksback", geeft Stenman aan. De Zweed zag ook goede dingen van Meijer. "In de wedstrijden die ik heb gezien vond ik hem een goede indruk maken. Hij is groot, fysiek sterk en aanvallend heel goed", klinkt het.kl

Toch stelt hij de Club Brugge-fans gerust. Met Meijer heeft Blauw-Zwart een goede aanwinst in huis gehaald. "Ik denk dat hij zeker gaat slagen", aldus de Zweedse ex-voetballer.