Anderlecht-icoon doet voorspelling over de titel: Club Brugge is de favoriet

Anderlecht-icoon doet voorspelling over de titel: "Club Brugge is de favoriet"

09-04-2022 21:15
11

De Champions' Play-Offs staan voor de deur en daarin lijken Union, Club Brugge, Royal Antwerp FC en RSC Anderlecht voor de titel te gaan strijden. Daar kijkt ook Anderlecht-icoon Paul Van Himst naar uit. Al gelooft hij niet in de titel voor 'zijn' paars-wit.

RSC Anderlecht heeft op dit moment een achterstand van veertien punten op leider Union. Na de deling van de punten worden dat er dus zeven. "Dat is niet onmogelijk, maar in zes matchen zou dat toch een mirakel zijn", vertelt Van Himst in Het Nieuwsblad.

Het Anderlecht-icoon gelooft dan ook niet in een titel voor de Brusselaars. Zelfs niet als Union helemaal in elkaar stuikt. "Bovendien zitten Antwerp en Club Brugge er nog tussen. Antwerp is fysiek sterk waardoor ze blijven punten pakken zonder goed te voetballen en Brugge komt nu pas helemaal onder stoom", geeft Van Himst nog aan.

Ondanks de voorsprong is Union volgens Van Himst ook niet de ploeg die uiteindelijk kampioen zal worden. Hij gelooft in een andere ploeg. "Als je het mij vraagt is Club Brugge kandidaat nummer één om kampioen te worden", besluit hij.