Anderlecht niet zeker van top vier? Hij kent Kompany door en door

Anderlecht niet zeker van top vier? "Hij kent Kompany door en door"

05-04-2022 08:15
9

De Champions' Play-Offs liggen voor het grijpen bij Anderlecht. Een zege tegen het noodlijdende KV Kortrijk is voldoende. Toch wil ex-speler Nordin Jbari nog wachten tot zondag. 

KV Kortrijk is dramatisch begonnen aan het kalenderjaar met een 6 op 39. Bovendien speelt het team van Karim Belhocine nergens meer voor. Toch wil Jbari niet spreken van een zekere overwinning. 

"Onderschat nooit een wedstrijd op bezoek bij Kortrijk", aldus Jbari bij Het Nieuwsblad. "En vergis je niet: Belhocine kent Kompany door en door. Bovendien is het afwachten of Verschaeren fit raakt. Het terrein in Kortrijk is bovendien zeker en vast geen bondgenoot voor paars-wit."

Toch maakt Jbari zich niet al te veel zorgen. "Ik denk anderzijds al een poosje dat Anderlecht het uiteindelijk wel zal halen, maar AA Gent heeft ons wel verrast met een formidabele reeks. Nu is het evenwel zaak voor de twee trainers om iedereen scherp en gefocust te houden. Dat lijkt me op zich geen probleem, maar de druk zal bij beide ploegen natuurlijk wel nog enkele percentjes groter zijn."