Antwerp verliest 2de sponsor na aanstelling Overmars: Duidelijk signaal geven

Antwerp verliest 2de sponsor na aanstelling Overmars: "Duidelijk signaal geven"

24-03-2022 17:44 Laatste update: 17:45
37

Na Select Group heeft Royal Antwerp FC nog een tweede sponsor verloren na de komst van Marc Overmars bij de club. Ook Descroes, een havenbedrijf en onderdeel van Intreso-group, heeft besloten om niet langer samen te werken met The Great Old.

Descroes was al drie jaar sponsor van Antwerp, maar heeft nu besloten om niet langer samen te werken met de club. "Wij willen een duidelijk signaal geven dat wij niet denken zoals het Antwerp-bestuur", vertelt mede-eigenaar Maxim Van Hoorebeeck aan Het Laatste Nieuws.

Het bedrijf heeft nog een overeenkomst van twee jaar van Antwerp, maar wil dat nu toch al stopzetten. Zelfs bij een mogelijke boete van The Great Old. "Het is jammer dat de aanstelling van Overmars niet eerst besproken is met de sponsors. Ook commercieel vind ik het een slechte keuze", geeft hij nog aan.

Eerder raakte al bekend dat ook Select Group heeft besloten om niet langer samen te werken met Antwerp. Beide sponsors speelden geen grote rol bij Antwerp, zoals Ghelamco of Heylen Vastgoed, maar hebben dus wel besloten om afstand te nemen van de club.