OFFICIEEL: Ex-speler Paulussen krijgt belangrijke functie bij KV Mechelen

OFFICIEEL: Ex-speler Paulussen krijgt belangrijke functie bij KV Mechelen

23-03-2022 16:02
1

KV Mechelen heeft de terugkeer van Laurens Paulussen aangekondigd. De 31-jarige Paulussen keert niet terug als speler, maar wordt wel een scout bij de club.

Dat meldt men bij Malinwa via de officiële kanalen. 'In die functie zal hij spelers vanuit verschillende competities volgen en in kaart brengen', geeft hij aan. Paulussen speelde zelf tot 2018 nog voor KV Mechelen en kwam 91 keer uit voor de club. Hij speelt nu nog voor amateurclub Sint-Lenaarts. "Ik merkte dat de voetbalcarrière sneller ten einde zou komen dan gedacht, zeker mijn professionele carrière. Dan begin je na te denken over wat je wil doen", aldus Paulussen.

Paulussen kan alvast niet wachten om aan zijn nieuwe job te beginnen. "Ik heb altijd interesse gehad in scouting, omdat het een heel breed gegeven is", geeft hij aan. "Als je dit kan doen bij KV Mechelen, waar je zelf 4 jaar speelde, een club met veel aanzien en waar je zelf een speciaal gevoel bij hebt, dan ben ik uiteraard heel gelukkig. KV was sowieso mijn eerste keuze", besluit hij.