Martinez laat zeven beloften van grote werk proeven, Vertessen en Vrancxk erbij

Martinez laat zeven beloften van grote werk proeven, Vertessen en Vrancxk erbij

21-03-2022 23:31
6

De komende dagen verglijdt de blik van de Belgische voetbalsupporter even van de Jupiler Pro League naar de Rode Duivels. Voor de oefeninterlands met Ierland en Burkina Faso heeft Roberto Martinez enkel minder ervaren internationals opgeroepen. Op de eerste trainingen zullen bovendien nog wat jongere veulens hun neus aan het venster mogen steken.

Op de eerste oefenstond, op maandagavond, bleek namelijk dat zeven beloften hun kans kregen om zich te tonen bij de grote jongens, zag Het NieuwsbladConcreet mochten Koni De Winter (Juventus), Senne Lammens (Club Brugge), Loïs Openda (Vitesse), Amadou Onana (Lille OSC), Hugo Siquet (SC Freiburg), Yorbe Vertessen (PSV) en Aster Vranckx (VFL Wolfsburg) hun beste beentje voor zetten.

Dat zevental trad deze maandag aan op training en zal dat ook de komende dagen nog mogen doen. Daarna vervoegen zij de spelersgroep van Jacky Mathijssen, die met zijn nationale beloften een cruciale EK-kwalificatiewedstrijd afwerkt op het veld van Denemarken. Bij winst is het ticket voor de eindronde in 2023 binnen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie