Lukebakio (Wolfsburg): Ooit hoop ik een grote rol te vervullen bij Rode Duivels

Lukebakio (Wolfsburg): "Ooit hoop ik een grote rol te vervullen bij Rode Duivels"

17 March - 10:45
1

Dodi Lukebakio kent een moeilijk seizoen bij VfL Wolfsburg. Hij is op zoek naar stabiliteit en misschien nog meer op zoek naar een plekje bij de Rode Duivels. Hij was bij Wolfsburg gearriveerd toen Mark Van Bommel er de plak zwaaide. “Nu is het anders,” vertelt Dodi in Het Laatste Nieuws. 

Lukebakio hoopt volop op een plekje bij de Rode Duivels, in november was hij er niet bij. Dat heeft hem, naar eigen zeggen, toch een beetje verbaasd. ''Maar à la fin zal Roberto Martínez de keuzes maken die hij het beste acht voor de nationale ploeg. Ik zal altijd gemotiveerd blijven, klaar om op elk moment te helpen."

Belangrijke rol
In tussentijd zal hij elke dag knokken voor wat hij waard is bij Wolfsburg, in de hoop om terug bij de Rode Duivels te kunnen aantreden. Zijn eerste cap kwam er nadat hij tekende bij Wolfsburg. Hij mocht meteen drie keer invallen. ''Oh, man. Ik herinner het mij nog goed,” klinkt het bij Lukebakio. Maar zijn honger is duidelijk nog niet gestild. “Ooit hoop ik een belangrijke rol te vervullen bij de nationale ploeg. Ik heb destijds veel gesproken met de bondscoach. Hoe hij de dingen ziet bij mij, om bij te leren.”

100 procent
Het WK sluipt steeds dichterbij. Er blijven nog maar enkele kansen over om jezelf als speler te bewijzen voor de bondscoach. Lukebakio hoopt alleszins sterk dat hij erbij zit. “Ik ben op een punt gekomen dat ik de komende maanden zeker moet zijn van de keuzes die ik maak. Ik heb honderd procent zekerheid nodig. Anders zal ik mezelf nooit echt kunnen ontwikkelen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie