Ze mogen nog Mbappé én Haaland halen, dan nog winnen ze de Premier League niet

"Ze mogen nog Mbappé én Haaland halen, dan nog winnen ze de Premier League niet"

16-03-2022 10:15

Manchester United moest woensdagavond een nieuwe klap incasseren. Ronaldo en co verloren op eigen veld met 0-1 van Atletico Madrid en liggen zo uit de Champions League. Manchester United-legende Rio Ferdinand nam bij BT Sport geen blad voor de mond in zijn analyse over Man. United.

"Je mag deze zomer nog én Mbappé én Haaland gaan halen, dan nog wint Manchester United de Premier League niet", zei Ferdinand. "Ze hebben nu toch Ronaldo en Varane? Ervaren spelers met winnaarsmentaliteit", daarmee wees Ferdinand dat het niet aan de individuele kwaliteit van de United-spelers ligt volgens hem. "Deze club moet helemaal opnieuw gebouwd worden, te beginnen van bovenaf, want nu zijn 'we' ziek", zei Ferdinand over de club waar hij twaalf seizoenen speelde.

Door de uitschakeling in de achtste finale van de Champions League zullen de Mancunians dit seizoen opnieuw geen prijs pakken. Het is al uitgeschakeld in de FA Cup, het staat twintig punten achter op leider en stadsrivaal Manchester City en het zag die andere rivaal, Liverpool, de League Cup winnen. De laatste trofee die Manchester United won, was de Europa League-finale in 2017.