L'Équipe: PSG neemt verlies en wil teleurstellende Wijnaldum deze zomer verkopen

L'Équipe: PSG neemt verlies en wil teleurstellende Wijnaldum deze zomer verkopen

12-03-2022 13:33

Paris Saint-Germain hoopt Georginio Wijnaldum aankomende zomer te verkopen. De Nederlander kwam voor het begin van dit seizoen over van Liverpool, maar weet geen indruk te maken in de Franse hoofdstad.

Na de uitschakeling in de Champions League wil Paris Saint-Germain de selectie flink overhoop gooien. Wijnaldum is volgens L'Équipe een van de slachtoffers. PSG hoopt een flink aantal spelers te verkopen, om op die manier ruimte te maken voor vers bloed. De Franse sportkrant stelt dat zowel PSG als Wijnaldum inziet dat de samenwerking niet naar wens verloopt.

De 31-jarige Nederlander mag af en toe in de basis starten in Parijs, maar weet weinig indruk te maken. Aangezien PSG denkt dat het nog geld kan verdienen aan Wijnaldum, die er in Spanje en Engeland goed op staat, wil het deze zomer overgaan tot een verkoop.

Wijnaldum gaf vorige maand nog aan niet ontevreden te zijn bij PSG. Hij wil het seizoen afmaken en kijken wat er dan op zijn pad komt. In de winterse transferperiode werd hij al gelinkt aan het vermogende Newcastle United.