'Hele reeks onderhandelingen in Gent, tweede keeper Bolat zou mogen vertrekken'

'Hele reeks onderhandelingen in Gent, tweede keeper Bolat zou mogen vertrekken'

10-03-2022 09:30 Laatste update: 09:33
5

Bij KAA Gent staan er een hele reeks aan contractonderhandelingen in de agenda vastgepind. De contracten van een aantal spelers lopen op hun einde. Verlengen of laten gaan? Dat is de vraag die het bestuur momenteel bezighoudt. 

Eén van de grote namen op de lange lijst van onderhandelingen is natuurlijk Hein Vanhaezebrouck. Zijn contract loopt in principe deze zomer af, alles lijkt erop dat Gent zijn uiterste best zal doen om de trainer toch nog wat langer aan zich te binden.

Depoitre
Ook een aantal spelers staan op die lijst. Denk maar aan spits, Laurent Depoitre, een sterkhouder binnen de Gentse ploeg. De onderhandelingen gaan, volgens HLN, de juiste kant op. Momenteel is de club volop bezig om haar spits ook volgend seizoen goals te zien scoren in de Ghelamco Arena. De onderhandelingen gaan de goede richting uit.

Bezus
Ook Roman Bezus zou een jaartje extra bij de club te kunnen blijven. De onderhandelingen waren al een eindje bezig, maar zijn nu toch even ‘on hold’ gezet door de situatie in Oekraïne. De club wil de speler, volgens HLN, een beetje rust gunnen tijdens de moeilijke periode. 

Bolat
De onderhandelingen met Vanhaezebrouck, Depoitre en Bezus staan in schril contrast met die van Sinan Bolat. Daar blijft het momenteel erg stil. De keeper kreeg al een eind geleden een contractverlenging aangeboden. Daar was nooit op ingegaan. Nu hij ondertussen ook tweede keuze geworden is, lijkt Bolat gewoon te vertrekken na dit seizoen. Gent zal de keeper geen nieuw voorstel aanbieden en bereidt zich voor op een transfervrij vertrek. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie