Matige pot voetbal tussen Charleroi en Standard zorgt niet voor winnaar

06-03-2022 20:19

Het duel tussen Charleroi en Standard heeft zondag niet voor een winnaar kunnen zorgen. We werden een mooie pot voetbal beloofd, maar kwamen bedrogen uit. Na een matige derby werd het 0-0.

Na de Antwerpse derby kregen we op zondag ook nog een derby tussen Charleroi en Standard op het programma. Twee ploegen die alle punten goed konden gebruiken, maar dat was er niet echt aan te zien.

Het werd een eerste helft om al snel te vergeten. De fans brachten wel voor sfeer, maar zowel Standard als Charleroi konden nooit echt overtuigen. Op het veld kregen we amper iets te zien en bij de rust bleef de brilscore dan ook nog steeds op het scorebord staan. Het was hopen op toch wat meer flitsen en spektakel in de tweede helft.

De tweede helft zorgde dan toch voor wat beterschap, al bleef het echt goede voetbal uit. De kansen waren uiteindelijk wel voor Charleroi, dat Laurent Henkinet enkele keren aan het werk zette. Op dat eerste doelpunt bleef het echter wachten en ook twintig minuten voor tijd stond het nog steeds 0-0.

Voetballende strijd kregen we niet, maar nadat er enkele supporters wat op het veld gooiden kregen we wel wat 'strijd' tussen de spelers. Het kwam tien minuten voor tijd tot enkele akkefietjes tussen de spelers, zonder al te veel gevolgen. Voetballen dus. Het leek Standard alvast wakker geschud te hebben. Sissako raakte de paal, het doelpunt viel niet. Uiteindelijk bleef het 0-0.