Odoi koos voor Club Brugge: Ik heb titelpremie met Fulham hiervoor laten liggen'

Odoi koos voor Club Brugge: "Ik heb titelpremie met Fulham hiervoor laten liggen'

28-02-2022 11:46
4

Denis Odoi heeft niet zich niet lang moeten aanpassen bij Club Brugge. De ex-Anderlecht-speler heeft zich meteen in de harten van de Club Brugge-fans gespeeld. Tegenover Het Laatste Nieuws reageerde Odoi.

Odoi heeft uiteraard een verleden bij rivaal Anderlecht. ''Ik ben heel lang uit België weggeweest. Natuurlijk heb ik dat verleden — ik heb gespeeld waar ik heb gespeeld. Maar of het nu voor Brugge, Fulham, Anderlecht of Lokeren is, altijd zal ik mijn best doen voor mijn ploeg. Vergeet niet dat ik 'supergelukkig' was bij Fulham.”

Odoi koos uiteindelijk voor Club Brugge. “Niet veel clubs konden mij overtuigen, maar Club Brugge was er één van. In België is het bovendien een mooie plaats om te wonen. Ik kon voor 2,5 jaar tekenen. Je moet ook niet alleen op korte termijn denken. Weet dat ik veel heb achtergelaten om hier te komen spelen. De promotie naar de Premier League en een goeie titelpremie die daaraan gekoppeld is.”

“We moeten daar niet onnozel over doen (lacht). Het wil gewoon zeggen dat ik er veel voor over had om hier te tekenen. Misschien moet ik een berichtje sturen naar de eigenaar of ik geen deeltje van die premie kan krijgen, maar ik denk het niet”, zegt Odoi met een lach.