Slecht nieuws voor de Rode Duivels: Meunier opnieuw geblesseerd van het veld

25-02-2022 09:00

Borussia Dortmund speelde donderdag met 2-2 gelijk in Glasgow tegen de Rangers en is Europees uitgeschakeld. Een domper voor Dortmund, net als het feit dat Thomas Meunier vlak voor de rust geblesseerd het veld verliet.

Thomas Meunier en Thorgan Hazard verschenen beiden aan de aftrap tegen Glasgow Rangers. Hun taak: de 2-4 nederlaag vanuit de heenwedstrijd goedmaken. Nadat Dortmund op achterstand was gekomen, zorgden Jude Bellingham en Donyell Malen dat Dortmund met een 1-2 voorsprong de rust introk. Rode Duivel Thomas Meunier moest al eerder naar de kleedkamer.

Vlak voor de rust verliet Meunier hinkend het veld. Na de pauze kwam de 30-jarige Belg niet meer in actie. Hoe ernstig de blessure is, zal nog moeten blijken. Een stevige domper voor Meunier, die nog maar net terug was na een spierblessure. Thorgan Hazard werd in minuut 69 naar de kant gehaald.