Lukaku heeft het stilaan gezien bij Chelsea: 'Contact met Inter om terug te keren'

Lukaku heeft het stilaan gezien bij Chelsea: 'Contact met Inter om terug te keren'

24-02-2022 10:00
50

Romelu Lukaku zit bij Chelsea al een tijdje niet meer lekker in zijn vel. De terugkeer naar Londen pakt momenteel volledig verkeerd uit voor de Rode Duivel. Volgens La Gazzetta dello Sport onderneemt Lukaku ondertussen al stappen om terug te keren naar Inter.

De voorbije jaren was Lukaku de grote man bij Inter. De aanvaller hielp de Italiaanse club vorig seizoen mee aan de landstitel. Ondanks het succes in de laars wilde Lukaku afgelopen zomer terugkeren naar Chelsea. Daar had hij immers nog een openstaande rekening. Als talent kon hij bij de ploeg van zijn dromen niet doorbreken. Chelsea werkte mee en betaalde 113 miljoen euro om Lukaku terug te halen naar Stamford Bridge.

Dit seizoen is Lukaku evenwel een schim van zichzelf. Het spel van manager Thomas Tuchel ligt de aanvaller niet. In de Premier League kon Lukaku de voorbije maanden slechts vijf keer scoren. Tijdens de Wereldbeker voor clubs was Lukaku even belangrijk voor Chelsea, maar sindsdien loopt het weer spaak. Tegen Crystal Palace speelde Lukaku de volledige match, maar raakte amper zeven keer de bal, inclusief een aftrap.

Lukaku is naar verluidt op dit moment verre van gelukkig in Londen. Tegen Lille in de Champions League bleef de Rode Duivel negentig minuten op de bank. Volgens de roze sportkrant nam Lukaku ondertussen al contact op met Inter. Aankomende zomer wil de aanvaller graag terugkeren naar de blauw-zwarte kant van Milaan. Lukaku zou zelfs loon willen inleveren om terug voetbalgeluk te vinden.

Het is wel de vraag of de fans van Inter op een terugkeer van Lukaku staan te wachten. Voor hun ging Lukaku immers van 'held' naar 'geld'. Na zijn vertrek haalde de harde kern van Inter stevig uit naar Lukaku en bestempelde hem als een verrader.