'Inter gaat Roma en Napoli achterna en denkt aan Feyenoord-verdediger'

'Inter gaat Roma en Napoli achterna en denkt aan Feyenoord-verdediger'

23-02-2022 13:40

Internazionale heeft het vizier gericht op Marcos Senesi, meldt La Gazetta dello Sport. In een eerder stadium werd al bekend dat AS Roma en SSC Napoli geïnteresseerd zijn in de Feyenoord-verdediger en daar komen nu I Nerazzurri bij.

Bij Internazionale heersen er twijfels om het verdedigingsblok. Milan Skriniar, Stefan de Vrij en Alessandro Bastoni vormen niet meer het geprezen trio van begin dit seizoen, waardoor de Italiaanse club zijn blik verlegt naar mogelijke versterkingen, weet de roze sportkrant. Naar verluidt moeten Marcos Senesi en Andreas Christensen (Chelsea) de concurrentiestrijd aanwakkeren. Javier Zanetti, vicepresident van Inter en net als Senesi Argentijns, zou gecharmeerd zijn van de Feyenoorder.

Een aanwinst in de achterhoede van Inter is zeer welkom, aangezien de kans aanwezig is dat De Vrij na dit seizoen vertrekt uit Milaan, aldus La Gazetta dello Sport. Senesi beschikt nog over een contract tot medio 2023 in Rotterdam-Zuid, waardoor Feyenoord komende zomer winst kan maken op de 24-jarige verdediger. In 2019 betaalde de Stadionclub zeven miljoen euro aan San Lorenzo, de vorige werkgever van Senesi.