'Standard-spelers Laifis en Amallah afwezig op training, onzekerheden tegen Gent'

'Standard-spelers Laifis en Amallah afwezig op training, onzekerheden tegen Gent'

23-02-2022 11:00
1

Bij Standard trainden ze dinsdagmiddag in voorbereiding voor de match tegen KAA Gent van zondag. De vrees is er dat de clash tegen Gent nog te vroeg zal komen voor de twee afwezigen op training: Selim Amallah en Kostas Laifis. Ze waren er ook al niet bij in Standard’s trip naar KV Oostende. 

De Marokkaanse international heeft last van een verrekte knieband, maar zou niet al te lang onbeschikbaar moeten zijn, aangezien zijn afwezigheid meer met pijn te maken heeft dan met iets anders. De Cypriotische centrale verdediger heeft last van een scheurtje in zijn quadriceps, waardoor hij zondag hoogstwaarschijnlijk niet kan spelen in de wedstrijd tegen Gent. 

De tuchtcommissie
Nu zou DH sport vernomen hebben dat Selim Amallah volgende week dinsdag door de tuchtcommissie van de Belgische Unie zal worden gehoord. Amallah riskeert een sanctie omdat hij kritiek had op de scheidsrechter. Na de wedstrijd Standard - Racing Genk vertelde hij dat "de scheidsrechters onbekwaam zijn". De zaak zal dus over een week worden behandeld.