OFFICIEEL: RWDM haalt Hazard op bij Cercle Brugge

OFFICIEEL: RWDM haalt Hazard op bij Cercle Brugge

30-01-2022 20:42 Laatste update: 31-01-2022 21:15
20

Obbi Oulare trekt dan toch niet richting Nederland. De aanvaller leek op weg naar Willem II, maar keert terug naar België. Hij gaat aan de slag bij RWDM.

Oulare, die momenteel uitkomt voor Barnsley, werd de voorbije weken gelinkt aan Willem II en leek op weg naar zijn ex-club. Sudinfo spreekt dat echter tegen. De Waalse bron geeft aan dat Oulare niet naar Willem II verhuist, maar wel naar RWDM.

De Brusselse club uit Eerste Klasse B werd recent nog overgenomen en is bijzonder ambitieus. Het haalde deze transferperiode Igor De Camargo al in huis en wil nu hetzelfde doen met Oulare. De aanvaller wordt tot het einde van het seizoen verhuurd aan RWDM.

Oulare werd vorige zomer door Standard verkocht aan Barnsley, een staartploeg in The Championship. Met amper 27 speelminuten in de competitie kan Oulare daar niet doorbreken. Hij heeft nog een contract tot 2024 bij Barnsley, maar keert nu tijdelijk terug naar ons land.

Update: Niet enkel Obbi Oulare, maar ook Kylian Hazard staat voor een overgang naar RWDM, dat meldt Het Laatste Nieuws. De broer van Eden en Thorgan ligt nog tot 2023 onder contract bij Cercle Brugge, maar speelt daar niets meer.

Update: Cercle Brugge heeft nu ook de uitleenbeurt van Hazard bekend gemaakt. Daarnaast vertrekt ook Serge-Philippe Raux-Yao defintief bij de Bruggelingen.