OFFICIEEL: Creatieve Bouzoukis tekent niet bij Zulte Waregem, maar wel op Kreta

OFFICIEEL: Creatieve Bouzoukis tekent niet bij Zulte Waregem, maar wel op Kreta

30-01-2022 10:00 Laatste update: 01-02-2022 00:00
7

Zulte Waregem is slechts enkele formaliteiten verwijderd van de komst van Anthony Limbombe, maar er lijkt nu nog een transfer in de maak. Journalist van het Nieuwblad David Van den Broeck meldde dat Essevee bezig is met het dossier van Giannis Bouzoukis.

Bouzoukis is een Griekse middenvelder die voor Panathinaikos uitkomt. De 23-jarige Bouzoukis is niet van de grootste: met zijn 1,73m moet hij het vooral van zijn vinnigheid en spelinzicht hebben. De Griekse linkspoot komt het liefst uit als aanvallende middenvelder.

Als Bouzoukis de overstap zou maken naar Zulte Waregem zal hij hen moeten behouden van degradatie. Essevee staat op plaats 16 op slechts twee punten van RFC Seraing. Op speeldag 26 trekt Zulte Waregem naar Genk.

Update 31/1: Een deal hing nadrukkelijk in de lucht, maar uiteindelijk heeft SV Zulte Waregem dan toch mis gegrepen. Spelverdeler Bouzoukis was maandag nochtans aan de Gaverbeek neergestreken om zijn medische proeven af te leggen. Er is echter een kink in de kabel gekomen. Daardoor blijft Bouzoukis meer dan waarschijnlijk een speler van Panathinaikos.

Update: Van de West-Vlaamse kleigrond naar de Griekse zandstranden, in een voetballersbestaan is het een toekomstbeeld dat perfect inwisselbaar blijkt. Na de afgesprongen onderhandelingen met Zulte Waregem heeft het management van Bouzoukis razendsnel omgeschakeld. Uiteindelijk heeft OFI Kreta hem definitief overgenomen van Panathinaikos. Opvallend detail: woensdag staan beide Griekse ploegen al tegenover elkaar. Met Bouzoukis in zwart en wit?