'Van de Beek uit intern onvrede over rol en voelt zich misleid door clubleiding'

'Van de Beek uit intern onvrede over rol en voelt zich misleid door clubleiding'

Donny van de Beek heeft binnen de poorten van Old Trafford zijn onvrede geuit over rol in het elftal van Ralf Rangnick. De Nederlander voelt zich naar verluidt misleid door de valse beloftes van de clubleiding. 

Zogeheten 'kleedkamerbronnen' zouden dit gemeld hebben aan Manchester Evening News, schrijft de krant. Van de Beek zou meerdere keren te horen hebben gekregen dat hij een rol van betekenis kreeg bij Manchester United, maar het verhaal is bekend. De middenvelder moet het voornamelijk doen met korte invalbeurten en staat zelden in de basis. 

Dit is tegen het zere been van Van de Beek, die van oud-manager Ole Gunnar Solskjaer bemoedigende woorden kreeg. Mede door de overtuigingskracht van de Noor bleef de Nederlander afgelopen zomer bij Manchester United, terwijl een huurperiode bij Everton tot de mogelijkheden behoorde. Inmiddels zou Van de Beek de loze beloftes zat zijn, waardoor hij intern gemeld heeft zich misleid te voelen. 

Toch lijkt een tijdelijk vertrek nog een optie voor Van de Beek. Crystal Palace wil voor het einde van de transfermarkt toeslaan en hem voor een halfjaar bevrijden uit Manchester.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie