Priske denkt nog niet aan titelkansen Antwerp: “Van dag tot dag”

Priske denkt nog niet aan titelkansen Antwerp: “Van dag tot dag”

Royal Antwerp FC staat tien punten achter op leider Union SG met nog een wedstrijd te goed. The Great Old kan naar de tweede plaats over Club Brugge springen als het haar inhaalwedstrijd tegen KV Kortrijk weet te winnen.

Coach Brian Priske denkt liever nog niet aan de titelkansen van Antwerp. “Of we nu de grootste uitdager van Union zijn? Daar wil ik niet te veel mee bezig zijn. Wij moeten vooral naar onszelf kijken. Ik wil gewoon elke dag het beste uit al mijn spelers halen, om een zo sterk mogelijke ploeg op het veld te krijgen. Natuurlijk mikt Antwerp hoog en willen we kampioen spelen. Maar ik bekijk het van dag tot dag.”

Priske liet zich ook uit over de veelbesproken slofase van Union SG-KRC Genk. “Ik heb Union-Genk ook gezien, ja”, grijnsde Priske. “Ik denk niet dat de strafschop die Union in het slot kreeg terecht was. Maar dat is voetbal. Spelers en trainers moeten voortdurend beslissingen maken, en dat is niet scheidsrechters niet anders. Soms hebben ze het fout. Daar is niks aan te doen”, citeert Het Nieuwsblad.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie