Priske verklaart wissel 'misnoegde' Benson: “Aan mij om hem te beschermen”

Priske verklaart wissel 'misnoegde' Benson: “Aan mij om hem te beschermen”

Op de voorbije speeldag won Royal Antwerp FC met 3-0 van Charleroi. Tegen de Zebra's haalde Brian Priske Manuel Benson naar de kant. De speler was niet zo blij met die wissel. De trainer reageert nu en merkt op dat hij denkt aan de lange termijn.

Bij een 2-0 stand moest Benson naar de kant. Zijn gezicht stond toen even op onweer. "Ik had het gevoel dat er nog meer in zat. Even later zat ik alweer te lachen op de bank", kwam de speler zelf bij Extra Time terug op zijn vervanging.

Priske gaf al aan dat Benson moet opletten met zo'n reactie. Zijn ploegmaats konden immers ook zien wat hij deed. Priske begrijpt Benson wel ergens, maar de Deen deed de vervanging niet zomaar. "Alleen is het aan mij om hem te beschermen, en te voorkomen dat hij, wanneer hij te lang speelt, de komende weken geblesseerd uitvalt", aldus de trainer in Sportwereld.

Het gedrag van Benson lijkt voorlopig geen gevolgen te hebben voor de speler. Vrijdag reist hij waarschijnlijk gewoon mee af naar de kust. Antwerp moet dan KV Oostende partij gaan geven.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie