'Henry wordt genoemd als mogelijke nieuwe hoofdcoach van Bordeaux'

'Henry wordt genoemd als mogelijke nieuwe hoofdcoach van Bordeaux'

Bordeaux overweegt Thierry Henry als vervanger van de steeds meer onder druk staande Vladimir Petkovic. Thierry Henry keerde net voor Euro 2020 terug bij de Rode Duivels. Opnieuw was hij de assistent van Roberto Martinez, maar hij zou de nationale ploeg opnieuw kunnen verlaten voor een nieuw avontuur in de Ligue 1.

Volgens RMC Sports staat de voormalige spits van Arsenal FC op het lijstje van Bordeaux om Vladimir Petkovic te vervangen. De ploeg uit Bordeaux staat op de 19e plaats in Ligue 1 en heeft net vier nederlagen op rij geleden, waaronder een uitschakeling in de Franse beker. Maar het is vooral de zware nederlaag tegen Rennes van afgelopen weekend die de Girondins ertoe zou aanzetten de Zwitserse coach te ontslaan.

Franse media
Henry wordt nu dus overwogen om hem te vervangen. Volgens RMC Sports had de eigenaar van Bordeaux's (en Moeskroen's) hem al overwogen voordat hij Petkovic deze zomer tekende. De Franse media onderstreept dat Henry niet de enige kandidaat op de lijst is en maakt geen melding van een mogelijke vergoeding voor de Belgische nationale ploeg bij wie hij nog onder contract staat.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie