De Camargo spreekt de fans van Botafogo toe in videoboodschap

De Camargo spreekt de fans van Botafogo toe in videoboodschap

19-01-2022 19:05
3

Igor De camargo sprak op dinsdag de fans van het Braziliaanse Botafogo toe in een twitter-boodschap. Via het profiel van John Textor, Amerikaans zakenman en eigenaar van RWD Molenbeek, liet De Camargo weten dat hij in de zomer de ploeg komt versterken.

De 38-jarige aanvaller was echter nooit als profvoetballer actief in Brazilië. Hij trekt nu dus terug naar zijn moederland. In welke vorm hij aan de slag gaat bij Botafogo is nog niet helemaal duidelijk. Als assistent-trainer of misschien zelfs nog even als speler. Hij zal daarbij naar zijn lichaam luisteren. “Een kinderdroom gaat in vervulling”, laat de aanvaller weten.

We halen ons beste Braziliaans boven:"Ik wil iedereen van Botafogo een dikke knuffel geven," dat vertelt De Camargo in de videoboodschap. "Nu met de komst van John Textor, ben ik er zeker van dat Botafogo zal terugkeren naar zijn rechtmatige plaats, op het hoogste niveau in het Braziliaanse kampioenschap," besluit De Camargo. 

Je leest het goed: Botafogo heeft dezelfde eigenaar als RWDM. De Amerikaanse miljonair John Textor heeft ambitie om een grote rol te spelen in het internationale voetbal.  Hij gelooft erin dat Igor De Camargo een rol in dat verhaal zal spelen.