De Camargo wil spelen: “Wat ik bij KVM heb gepresteerd telt blijkbaar niet meer

De Camargo wil spelen: “Wat ik bij KVM heb gepresteerd telt blijkbaar niet meer"

26-10-2021 08:13
1

Igor De Camargo is bezig aan zijn laatste seizoen, maar de 38-jarige aanvaller is niet tevreden over zijn speeltijd. Coach Wouter Vrancken kiest er zelfs voor om De Camargo soms in de tribune te plaatsen.

De Camargo heeft dit seizoen een reserverol bij KV Mechelen. "Dat ik zo weinig speel, is teleurstellend, ja. Ik heb de voorbije jaren veel betekend voor de club. Om dan tegen Charleroi en Standard niet eens in de wedstrijdselectie te zitten en in de tribune te belanden... Dat vind ik... (denkt na) niet mooi. Ik wil doelpunten maken, de ploeg helpen. Maar goed, misschien wil de trainer gewoon iets anders. Hij weet wat hij aan mij heeft. Ik zal moeten wachten op mijn kans”, citeert Het Laatste Nieuws.

Dat De Camargo soms de bank niet haalt, kan hij maar moeilijk verkroppen. "Over respect wil ik niet spreken. Ik ben een positieve jongen. Negativiteit brengt niets op. Ik vind het wel jammer hoe het loopt. Tja. Wat ik hier in het verleden gepresteerd heb, speelt blijkbaar niet meer mee. Voor alle duidelijkheid: ik wil geen polemiek creëren. Wel wil ik een mooi seizoen spelen én scoren - daar leef ik van. Als je dan amper minuten krijgt, is dat frustrerend. Ik wil me laten zien. Dat is moeilijk vanuit de tribune."

De 38-jarige aanvaller, die in het verleden onder meer bij Standard Luik speelde, wist niets van de plannen. "Neen. Op geen enkel moment heeft iemand me laten weten dat ik in mijn laatste seizoen veel minder zou spelen. Nochtans had ik liever meteen gehoord dat ik deze rol zou krijgen. Ik ben geen jongen meer van 18 jaar, hé."