OFFICIEEL: Lommel ziet speler naar Sparta trekken: Een heel goede deal

OFFICIEEL: Lommel ziet speler naar Sparta trekken: "Een heel goede deal"

Sparta heeft zijn gewenste middenvelder binnen. Arno Verschueren komt in eerste instantie op huurbasis over van Lommel SK, waarna Sparta hem komende zomer definitief inlijft.

Na de exits van Mohammed Osman en Kenzo Goudmijn was het voor de Rotterdammers zaak om een nieuwe middenvelder aan te trekken. Het was al duidelijk dat Verschueren in beeld was, maar nu is de transfer ook afgerond. Na zijn verhuurperiode ligt de hij tot medio 2025 vast op Het Kasteel.

"Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar de deal is nu eindelijk rond", reageert Verschueren tegenover de clubkanalen van Sparta. "Ik ben heel blij om hier eindelijk officieel aan te sluiten. Ik denk dat het een heel goede deal is, dit is gewoon een erg mooie en interessante club. Als je het goed doet hier kun je weer een stap hogerop maken. Ik ben blij dat ik weer in Nederland kan spelen."

Verschueren was een vaste kracht bij Lommel, dat in 1B actief is. De jeugdinternational heeft ook een verleden bij NAC Breda, waar hij vier seizoenen lang basisspeler was.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie