OFFICIEEL: Club Brugge-target Walemark tekent bij Feyenoord

OFFICIEEL: Club Brugge-target Walemark tekent bij Feyenoord

Geen Club Brugge, maar wel Feyenoord voor Patrik Walemark. De Nederlandse club heeft de komst van de Zweedse vleugelaanvaller bevestigd. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot de zomer van 2026.

Feyenoord doet geen mededelingen over de transfersom, maar betaalt naar verluidt een basisbedrag 3,25 miljoen euro voor Walemark. De linkspoot speelde tot zijn achttiende voor het kleine Qviding, werd opgepikt door Häcken en groeide uit tot een sensatie in de Allsvenskan.

Walemark werd in het verleden ook genoemd bij RSC Anderlecht en stond deze winter naar verluidt nog in de belangstelling van Club Brugge. Toch koos hij voor Feyenoord. Bij Blauw-Zwart is men inmiddels al omgeschakeld en hoopt men Andreas Skov Olsen van Genoa in huis te halen.

Häcken heeft Walemark inmiddels ook uitgeleide gedaan, na de duurste uitgaande transfer uit de clubgeschiedenis. "We hebben een deal met Feyenoord gesloten waar alleen maar winnaars uit zijn gekomen", stelt sportief directeur Martin Ericsson. "Het voelt goed dat we deze belangrijke deal voor onze club af hebben kunnen sluiten, tegelijkertijd is dit de juiste stap voor Patrik. We hopen en vertrouwen erop dat hij een mooie toekomst voor zich heeft."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie