Biebauw blijft hopen bij Beerschot: Nu volgt cruciaal drieluik

Biebauw blijft hopen bij Beerschot: "Nu volgt cruciaal drieluik"

Wouter Biebauw (37) stond zondag voor het eerst tussen de palen bij Beerschot. De ervaren doelman moest zich meteen vier keer omdraaien tegen KRC Genk. Biebauw beseft dat de redding moeilijk wordt, maar Beerschot moet nu opstaan. 

"In Genk is het altijd moeilijk, maar het is toch zuur als je hier wekenlang naartoe hebt gewerkt en dan met zo'n score verliest", vertelt Biebauw bij Het Nieuwsblad. "Het vertrouwen ontbrak vooral in het begin. Daarna hebben we dat wel rechtgezet en zijn we gegroeid in de wedstrijd. Op die tweede helft moeten we kunnen voortbouwen. Het zal nodig zijn, want er volgt nu een cruciaal drieluik."

Biebauw kreeg bij Beerschot de voorkeur op Mike Vanhamel, die ook zijn aanvoerdersband kwijt is. Speelt hij zaterdag ook mee tegen OH Leuven. "Geen idee", reageert Biebauw op die vraag. "Mijn persoonlijke situatie is ondergeschikt aan de ploeg."

Voor Biebauw was het zijn eerste officiële match bij Beerschot, dat hem twee jaar geleden gratis kon overnemen na het faillissement van SV Roeselare. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie