Anderlecht-uitblinker Gomez speelt zich in de kijker: 'Chelsea volgt de Spanjaard'

Anderlecht-uitblinker Gomez speelt zich in de kijker: 'Chelsea volgt de Spanjaard'

Sergio Gomez heeft dit seizoen flink wat indruk gemaakt bij RSC Anderlecht. De Spaanse flankspeler werd al gelinkt aan enkele buitenlandse clubs en daar komt nu ook Chelsea bij.

Gomez gaf al aan dat hij tot het einde van dit seizoen bij Anderlecht wil blijven, maar daar kan toch nog verandering in komen. Na het uitvallen van Ben Chillwell is men bij Chelsea op zoek naar een nieuwe aanvallende linksachter. Volgens TEAMTalk zou dat weleens Gomez kunnen worden.

Verschillende Spaanse teams en Olympique Marseille werden al gelinkt aan Gomez. Toch lijkt een transfer er deze winter niet te gaan komen. Hij wil bij paars-wit blijven. "Ik focus mij op Anderlecht. Ik wil de ploeg helpen om alles te winnen, daarna zullen we wel zien", klonk het eerder deze maand nog.

De statistieken van Gomez liegen er niet om, want met zes doelpunten en dertien assists kan de Anderlecht-verdediger mooie cijfers voorleggen. Zijn marktwaarde schoot bovendien de lucht in. In enkele maanden tijd ging die namelijk van 2,5 naar 9 miljoen euro. Zijn contract in het Lotto Park loopt nog tot medio 2025, waardoor een transfer de nodige miljoenen zal moeten kosten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie