Match tussen KV Mechelen en OHL lijkt toch door te gaan, Mechelen gaat in beraad

Match tussen KV Mechelen en OHL lijkt toch door te gaan, Mechelen gaat in beraad

14 januari - 15:57
11

Het lijkt erop dat de wedstrijd tussen Oud-Heverlee Leuven en KV Mechelen dan toch zal doorgaan. Er werd gevreesd voor een uitstel van de wedstrijd door het hoge aantal besmettingen bij Malinwa. De kalendercomissie oordeelt echter dat de aanvraag tot uitstel ongegrond is. 

Malinwa kampt met enkele coronabesmettingen, waarvan twee doelmannen, en vroeg eerder deze week om uitstel. De vraag van KV leek eerst gegrond en men ging ervan uit dat de wedstrijd van dit weekend dan ook op een ander moment zou plaatsvinden. 

Protocol
Het  protocol van de Pro League schrijft dat uitstel mogelijk is wanneer twee of meer doelmannen van de A-kern besmet zijn. Dat is volgens de Gazet van Antwerpen ook het geval. Titularis Gaetan Coucke en derde keus Maxime Wenssens hebben positief getest. 

Tweet
Op een tweet van KV Mechelen viel nu echter te lezen dat de kalendercomissie beslist heeft om geen gehoor te geven aan het verzoek om de match uit te stellen. De wedstrijd zal nu dus zoals gepland doorgaan op zaterdag. De club gaat wel in beraad of ze het überhaupt verstandig vinden om die wedstrijd te spelen en af te reizen naar Leuven.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie