'KRC Genk vindt oplossing voor jonge Nygren bij het Deense Brondby'

'KRC Genk vindt oplossing voor jonge Nygren bij het Deense Brondby'

07-01-2022 22:43 Laatste update: 22:45
1

KRC Genk staat op het punt om deze transferperiode nog een uitgaande transfer af te ronden. Zo is er dan een nieuwe oplossing gevonden voor Benjamin Nygren.

De Zweedse aanvaller wordt dit seizoen al verhuurd aan het Nederlandse sc Heerenveen, maar komt daar niet al te veel aan bod. Hij aast dan ook op een vertrek en kan nu vertrekken richting Denemarken. Volgens Fotbollskanalen toont de topclub Brondby interesse in Nygren.

Heerenveen heeft wel een aankoopoptie in het huurcontract, maar lijkt die niet te gaan lichten. Een definitieve oplossing is de transfer van Nygren naar Brondby ook niet. De Deense club heeft het financieel niet al te breed en kan de aanvaller dan ook enkel maar huren van Genk.

Nygren werd een drietal jaar geleden nog met grote verwachtingen in huis gehaald door Genk en werd voor iets meer dan vier miljoen euro in huis gehaald. Dat bleek uiteindelijk een grote miscast te zijn. De aanvaller kwam amper aan bod bij Genk en heeft nu ook een moeilijke periode bij Heerenveen achter de rug.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie