Geen publiek, maar Cercle Brugge vindt hartverwarmende oplossing voor investering

Geen publiek, maar Cercle Brugge vindt hartverwarmende oplossing voor investering

26-12-2021 14:20
2

Geen voetbal met publiek deze speeldag, wat voor flink wat ploegen in onze competitie grote plannen verstoorde. Het zorgde niet alleen voor geldverlies, maar ook voor onnodige investeringen. Cercle Brugge vond een oplossing voor één van die investeringen.

Bij Groen-Zwart hoopte men op een voetbalfeest met flink wat aanwezigen. Het werd er eentje zonder publiek, waardoor de 450 bestelde VIP-pakketten plots overbodig waren geworden. Cercle Brugge vond top een oplossing en schonk het weg aan vier Brugse armoedeverenigingen.

"Het was geen pretje om te vernemen dat het Overlegcomité publiek op grote sportmanifestaties opnieuw verbiedt", zegt Cercle-CEO Ben Lambrecht op de officiële kanalen. "Heel wat supporters van Cercle en heel wat Bruggelingen keken uit naar dit event in de eindejaarsperiode."

"We hadden 450 vip-pakketten verkocht aan genodigden, die in de aanloop naar de match van een feestelijk menu zouden genieten. Die maaltijden gaan we nu verdelen onder armoedeverenigingen in de stad", aldus Lambrecht.