Update: 'Seck op stang gejaagd door racistische uitspraken'

Update: 'Seck op stang gejaagd door racistische uitspraken'

12-12-2021 14:18 Laatste update: 14:34
23

Het duel tussen Royal Antwerp FC en Standard heeft voor flink wat beroering gezorgd. Tijdens de wedstrijd werd er al flink wat heen en weer getrokken, maar bij de rust liep het helemaal fout af met onder andere verdediger Seck.

Het duel zelf was al bijzonder potig, met onder andere akkefietjes tussen Radja Nainggolan en Nicolas Raskin. Toch werd de eerste helft afgesloten met slechts één gele kaart voor Collins Fai. Net na het fluitsignaal voor de rust liep het echter fout af.

Vanuit het niets kwam het tot een discussie tussen de spelers van Antwerp en Standard en werd er flink wat heen en weer getrokken. Vooral bij Seck sloegen de stoppen door. De verdediger was niet meer te kalmeren, waarop scheidsrechter Lawrence Visser besloot om in te grijpen en de verdediger rood te geven.

Update: Bij Eleven Sports reageerde een lid van de Antwerp-staf na de rode kaart voor Seck. De verdediger zou racistische spreekkoren gehoord hebben vanuit de hoek van Standard, waarop de verdediger daarna niet meer te kalmeren viel.