Sandra beleeft jongensdroom bij Club Brugge: “Had geen 90 minuten verwacht

Sandra beleeft jongensdroom bij Club Brugge: “Had geen 90 minuten verwacht"

05-12-2021 10:00
13

Voor Cisse Sandra kwam zaterdag een droom uit. Philippe Clement dropte de 17-jarige middenvelder van Club Brugge in de basis tegen Seraing. Sandra bedankte voor het vertrouwen met een doelpunt en mocht genieten van een 3-2 zege.

De voorbije weken zat Sandra niet in de selectie van Club Brugge, maar tegen Seraing kreeg hij plots wel een basisplaats. In de 44e minuut zette hij de 3-1 op het bord tegen de promovendus. "Voor mij kon het eigenlijk niet beter. Als je voor het eerst mag starten en je scoort, kan je geen beter gevoel hebben", noteerde Sporza uit de mond van Sandra.

Vorig seizoen had Sandra lang te kampen met blessureleed. Nu kon hij zich eindelijk echt tonen aan het grote publiek. "In het begin was ik wat nerveus, maar hoe langer ik in de match zat, hoe beter het ging. Ik had zelf niet verwacht dat ik 90 minuten zou blijven staan."

Sandra gaf achteraf toe dat het een zware avond voor hem was tegen Seraing. Maar genoten heeft hij zeker. "Naar het einde toe voelde ik het wel in de benen dat ik erdoor zat. Maar bij de eerste  keer meteen 90 minuten mogen spelen, dat is tof."