Antwerp-relschoppers spelen gevaarlijk spel met Gheysens: Steekt me zó tegen

Antwerp-relschoppers spelen gevaarlijk spel met Gheysens: "Steekt me zó tegen"

Gepubliceerd: vrijdag 3 december 2021 om 18:44vr 03-12-2021 om 18:44

Met de stadsderby in aantocht gaan de Antwerpse hartjes weer wat sneller slaan. Dat zal bij de lokale politietroepen niet anders zijn: rond de krachtmeting hangt sinds oudsher een gespannen sfeertje en bovendien hebben de supporters van Royal Antwerp FC de voorbije weken laten zien dat ze op scherp staan. Tot onvrede van voorzitter Paul Gheysens, helaas.

De sterke man op de Bosuil richt zich enkele dagen voor de clash bij K. Beerschot V.A. rechtstreeks tot zijn eigen aanhang. "Dat gedoe steekt me zó tegen dat ik zelfs geen zin meer heb om nog veel zaken uit te breiden", laat Gheysens noteren bij Het Nieuwsblad. Met "dat gedoe" doelt de voorzitters op het vuurwerk en de voetzoekers die geregeld afgestoken worden. In Frankfurt was het weer van dat. Mogelijk mag Antwerp zich daar nog aan een straf verwachten.

Bij de vorige thuispartij tegen datzelfde Eintracht Frankfurt moest Antwerp al achter gesloten deuren voetballen. Gheysens heeft er stilaan genoeg van en kondigt ook verandering aan. ""We gaan dit echt moeten oplossen, en iets verzinnen om die ­gecontroleerd en binnen de beschaving te houden", zegt de voorzitter. Over welke maatregelen het concreet gaat, wil of kan Gheysens nog niet toelichten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws