David Luiz heeft de grootste impact gehad op mij en heel wat andere jonge gasten

"David Luiz heeft de grootste impact gehad op mij en heel wat andere jonge gasten"

Gepubliceerd: woensdag 1 december 2021 om 21:30wo 01-12-2021 om 21:30

In een interview met LADBible TV beantwoorde Arsenal-talent Bukayo Saka enkele kijkersvragen. Daarin had hij het over zijn favoriete speler aller tijden en de speler die de grootste impact op hem had.

De eerste vraag die Saka voorgeschoteld werd, was 'Wat zou je beroep zijn, moest je geen profvoetballer zijn?" Daarop antwoordde hij lachend dat als hij wat groter zou zijn, hij basketballer zou zijn. "En anders acteur."

Als favoriete speler aller tijden neemt Saka Thierry Henry. Toen Saka wat ouder werd, was Alexis Sanchez zijn grote voorbeeld. "Ik droeg dezelfde schoenen als hem." Ook David Luiz, die onlangs Arsenal inruilde voor Flamengo, heeft een grote impact op hem gehad, vertelde Saka. "Hij heeft me veel geholpen en dat was ook zo bij veel andere jonge spelers die wilden doorbreken in de eerste ploeg."

Arsenal speelt donderdag in de Premier League op Old Trafford tegen Manchester United. Man. United doet heeft met Ralf Ragnick een nieuwe coach, Arsenal staat donderdag onder leiding van Mikel Arteta, die aan het begin van het seizoen onder vuur lag. "Hij is een tactisch genie", zei Saka. Arsenal staat momenteel vijfde, United pas achtste.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws