Cercle Brugge wil brand blussen: Geen actie tegen de supporters

Cercle Brugge wil brand blussen: "Geen actie tegen de supporters"

30-11-2021 13:30
4

Het ontslag van Yves Vanderhaeghe deed al veel stof opwaaien bij Cercle Brugge. Vanderhaeghe werd namelijk nog volop gesteund door de fans. Voorzitter Vincent Goemaere probeert de fans nu te sussen.

"Yves blijft voor ons een topmens, we hebben veel respect voor hem", vertelde Goemaere aan Sporza. "Maar ons puntentotaal is niet voldoende. De beslissing gaat uiteraard niet over de persoon Yves maar over de sportieve situatie. De zeventiende plaats in de stand strookt niet met onze ambities. We moeten punten pakken, er zijn geen excuses meer."

Goemaere wil de rangen nu sluiten. "Het enige dat nu kan helpen, is resultaten boeken. Deze actie was niet tegen Cercle en de fans, maar voor Cercle. Er ligt een plan op tafel om de resultaten te behalen die Cercle verdient. Wij moeten nu door deze situatie. Ik heb veel over mijn hoofd gekregen, ik sta dan ook in de frontlinie. Maar nu moeten we de bal gewoon tussen de palen krijgen."

Nieuwkomer Dominik Thalhammer krijgt meteen een lastige opdracht. In zijn eerste match speelt Cercle namelijk op het veld van KV Mechelen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie