Doet Man City zaken met Kortrijk? Palaversa praat over zijn toekomst

Doet Man City zaken met Kortrijk? Palaversa praat over zijn toekomst

07-11-2021 21:44
0

KV Kortrijk deed de voorbije maanden opnieuw flink wat transfers, waarvan Ante Palaversa er één was. De middenvelder wordt door de Kerels gehuurd van Manchester City. Een transfer waar hij zelf ook bijzonder tevreden mee is.

Kortrijk huurt Palaversa al sinds afgelopen januari en moet aan het einde van het seizoen mogelijk afscheid nemen van de middenvelder. Al is een langer verblijf niet helemaal uitgesloten. "Speeltijd is inderdaad het belangrijkste voor mij", houdt Palaversa de deur nog op een kier in Het Laatste Nieuws.

Dan zal KV Kortrijk echter ook een akkoord moeten vinden met Manchester City, waar Palaversa nog een contract tot medio 2023 heeft. "Ik weet niet wat er op het einde van het seizoen zal gebeuren, maar ik ben erg gelukkig in Kortrijk. Ze boden mij een uitweg en ik voel me hier echt thuis", geeft Palaversa aan.

De middenvelder werd enkele jaren geleden door Manchester City voor zes miljoen euro overgenomen van Hajduk Split. Als KV Kortrijk hem ook definitief wil aantrekken, zal het de geldbuidel dus stevig moeten openen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie