'Antwerp moet het in Westerlo zonder Butez klaren, slecht nieuws rond Nainggolan'

'Antwerp moet het in Westerlo zonder Butez klaren, slecht nieuws rond Nainggolan'

27-10-2021 16:55
8

Royal Antwerp FC probeert zich donderdagavond ten koste van KVC Westerlo te plaatsen voor de achtste finales van de Croky Cup. Aangezien het programma de komende weken bijzonder vol oogt, zal Brian Priske zijn rotatiesleutel bovenhalen. Daarnaast had de Deen slecht nieuws over de fysieke paraatheid van Radja Nainggolan.

Gazet van Antwerpen heeft enkele updates in petto over de selectie van Antwerp voor het duel met Westerlo. Eerst en vooral zal Jean Butez een avondje rust krijgen. Priske gunt doublure Ortwin De Wolf een kans in het Kuipje. Verder zou de (bijna?) herstelde Viktor Fischer weer een plekje in de kern kunnen afdwingen, al is dat voorlopig nog even koffiedik kijken. Aurelio Buta, Faris Haroun en Koji Miyoshi hoeven in ieder geval niet verwacht te worden.

En dan is er nog de situatie rond Nainggolan. De topaanwinst van afgelopen zomer kon zijn stempel nog niet helemaal drukken op het spel van The Great Old. Sinds de interlandbreak ligt de ervaren middenvelder dan weer in de lappenmand. Dat zal nog even zo duren, want Priske wist te melden dat Nainggolan nog 'minstens drie wedstrijden' zou moeten missen. Daar hoort dus ook de Europese confrontatie met Fenerbahçe bij. Ten vroegste op 7 november, wanneer RSC Anderlecht de tegenstander is, kan de gewezen Rode Duivel zijn wederoptreden maken.