Raman gaat Antwerpse fans groeten: Ik zie Beerschot nog altijd heel graag

Raman gaat Antwerpse fans groeten: "Ik zie Beerschot nog altijd heel graag"

Gepubliceerd: maandag 25 oktober 2021 om 09:32ma 25-10-2021 om 09:32

Benito Raman mocht voor het eerst in enkele weken tijd nog eens aan de aftrap verschijnen van Vincent Kompany. Uitgerekend tegen ex-club K. Beerschot V.A. speelde de pocketspits een opvallende wedstrijd, met een doelpunt, maar evenzeer een resem gemiste mogelijkheden. De specialiteit van het huis, kan hij er zelf nog om lachen.

Raman staat niet meteen te boek als de meest trefzekere spits op deze aardbol. Dat etiket zal hij na zondag niet van zich afgeschud krijgen. "Ik heb veel kansen gemist vandaag (zondag, nvdr.). Maar dat is typisch ik, zeker?", kan Raman die vaststelling wel plaatsen in Het Nieuwsblad. Al benadrukt hij fijntjes dat hij de voorbije weken wél behoorlijk efficiënt geweest is. Raman zit nu toch al aan zes treffers in het shirt van Anderlecht, waarvan vier in de Jupiler Pro League.

Na de wedstrijd kreeg Raman de schijnwerpers op een andere manier op zich gericht. Onze landgenoot ging de meegereisde aanhang van Beerschot, waar hij in 2013 zelf actief was, groeten. Die actie werd niet door iedereen in het Lotto Park gesmaakt. "Ik zie Beerschot nog altijd heel graag, het is een mooie club", legt Raman uit. Daarom weigerde hij ook te juichen bij zijn doelpunt.

Toch kwam er wat verzet tegen zijn gebaar. "De bovenste ring was met me aan het juichen, maar onderin waren er een dertigtal die wat aan het roepen waren. Ik vind dat geen echte fans, maar je hebt er altijd die wat stoer willen doen", trekt Raman zich daar niet al te veel van aan. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Zou jij Raman vast in de basis opstellen bij Anderlecht?

Ja, altijd
35%
Ja, in de meeste wedstrijden wel
48%
Nee, slechts sporadisch
12%
Nee, nooit
5%
(132 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws