Vanhaezebrouck niet bezorgd bij KAA Gent: Komt goed met hem

Vanhaezebrouck niet bezorgd bij KAA Gent: "Komt goed met hem"

Gepubliceerd: maandag 18 oktober 2021 om 11:00ma 18-10-2021 om 11:00

KAA Gent won zondag met 2-0 van Eupen, maar het had veel meer kunnen zijn. Vooral Laurent Depoitre miste de ene kans na de andere. Coach Hein Vanhaezebrouck maakt zich echter geen zorgen over de aanvaller. 

"Toch ben ik héél tevreden over Depoitre", aldus Vanhaezebrouck bij Het Laatste Nieuws. "Hij maakt progressie, door veel meer betrokken te zijn in de kansen die we afdwingen. Eerder was dat tegen Brugge bijvoorbeeld nog niet het geval, maar nu zit hij er bijna altijd tussen. De 'next step' is de kansen ook afmaken, maar dat komt wel terug."

Er zijn hoe dan ook verzachtende omstandigheden voor Depoitre. "Laurent is al die tijd zo vaak geplaagd geweest door blessures. Dan is het de logica zelf dat het even duurt voor het gevoel bij de afwerking er weer in komt. Het belangrijkste is nu dat hij betrokken is bij de kansen. Dat heeft hij goed gedaan. En scoren, dat komt wel goed."

Depoitre kon uiteindelijk toch zijn doelpuntje meepikken bij KAA Gent. Een kwartier voor het einde legde hij de match in een beslissende plooi met de 2-0.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws