Messi: 'Deze scheidsrechter doet steeds hetzelfde, alsof hij het expres doet'

Messi: 'Deze scheidsrechter doet steeds hetzelfde, alsof hij het expres doet'

15-10-2021 09:34
0

Lionel Messi is blij met de drie punten tegen Peru, maar heeft wel wat aan te merken op de scheidsrechter. Hij zag veel door de vingers, volgens Messi té veel.

Door een rake kopbal van Lautaro Martínez won Argentinië het WK-kwalificatieduel met 1-0. Messi heeft het na afloop vooral over de scheidsrechter. 'Het was een moeilijke wedstrijd, lastig om te spelen. Veel wind, de ruimtes waren klein', schrijft Messi op Instagram. 'Deze scheidsrechter doet steeds hetzelfde als hij ons fluit, het lijkt alsof hij het met opzet doet. Maar de drie punten zijn het belangrijkste, weer een stap dichter bij ons doel.'

Martínez vond het ook maar moeizaam gaan. "Tegen Uruguay verliep het soepeler, omdat er meer ruimte was", zegt hij in Argentijnse media. "Het werd ons lastig gemaakt, maar we hebben ons best gedaan om een oplossing te vinden. Gelukkig is ons dat gelukt."

"Iedere keer als we het veld opkomen, doen we ons best. Want dit shirt verdient respect en verantwoordelijkheid. Mijn familie heeft me na een lange tijd weer zien spelen, daar ben ik heel blij om."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Leo Messi (@leomessi)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie