Priske glundert bij Antwerp: Ik heb momenteel heel veel keuze

Priske glundert bij Antwerp: "Ik heb momenteel heel veel keuze"

Gepubliceerd: donderdag 14 oktober 2021 om 15:45do 14-10-2021 om 15:45

Antwerp staat momenteel samen met Eupen aan kop in de Jupiler Pro League. Zulte Waregem is de volgende horde. Na een knappe 15 op 15 kijkt coach Brian Priske met veel optimisme vooruit. 

"De voorbije break hebben we goed benut", geeft Priske aan bij Het Laatste Nieuws. "Jongens die al veel minuten hadden gemaakt, konden een beetje rust nemen. Bovendien zijn Engels, Vines, Yusuf en Haroun weer fit, terwijl de internationals heelhuids en op tijd terugkeerden. Het maakt dat ik momenteel heel veel keuze heb. Quasi iedereen is volledig klaar om die volgende reeks van wedstrijden tegemoet te gaan: een prettige vaststelling."

Antwerp krijgt nu een loodzwaar programma. Tijd om andere spelers een kans te geven? "Ik ga niet roteren om te roteren", aldus Priske. “Maar als je zo'n volle kalender hebt, zullen de omstandigheden automatisch al eens vragen om een wissel. Omdat ik zo veel spelers heb die klaar zijn voor de dienst kan ik tactisch variëren, wat het voor de tegenstanders dan weer moeilijker maakt om ons te analyseren."

Antwerp krijgt volgende week een moeilijke opdracht in de Europa League. Het speelt dan in Istanbul tegen Fenerbahçe.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws