'Engelse grootmachten kloppen aan bij Club Brugge voor De Ketelaere'

'Engelse grootmachten kloppen aan bij Club Brugge voor De Ketelaere'

Gepubliceerd: maandag 11 oktober 2021 om 16:36ma 11-10-2021 om 16:36

Charles De Ketelaere heeft de laatste weken flink wat indruk gemaakt. Hij imponeerde al voor Club Brugge in de Champions League en deed dat nu ook voor de Rode Duivels. Dat is ook de topclubs in het buitenland niet ontgaan.

Volgens het Engelse The Daily Express zal de strijd om de handtekening van De Ketelaere binnenkort gaan losbarsten. De Engelse bron geeft aan dat een pak grote clubs interesse tonen in het goudhaantje van Club Brugge.

Zo worden onder andere Leicester City, Arsenal, Manchester United en Liverpool genoemd als mogelijke bestemmingen. Bij die laatste club zou Jürgen Klopp gecharmeerd zijn door de prestaties van De Ketelaere. Hij wil dan ook zo snel mogelijk samenwerken met de Rode Duivel.

De kans dat Club Brugge De Ketelaere deze winter ook laat gaan, lijkt echter klein. Blauw-Zwart wil het jeugdproduct nog tot minstens het einde van het seizoen houden en hoopt daarna een absoluut recordbedrag te ontvangen. Zijn marktwaarde wordt nu geschat op 25 miljoen euro, maar ook dat lijkt nog niet genoeg te zijn om De Ketelaere weg te lokken bij Blauw-Zwart.

De amper twintigjarige De Ketelaere kwam dit seizoen twaalf keer uit voor Club Brugge. Daarin was hij goed voor vier doelpunten en drie assists.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws