‘Drie pistes voor Standard als nieuwe T1, Blessin (KV Oostende) ook in beeld’

‘Drie pistes voor Standard als nieuwe T1, Blessin (KV Oostende) ook in beeld’

05-10-2021 08:44 Laatste update: 05-10-2021 08:44
15

La Dernière Heure komt met meer informatie over de mogelijke opvolger van de ontslagen Mbaye Leye. Will Still zou als T2 worden gehaald en namens zoals Sabri Lamouchi en Bernd Storck worden genoemd.

Naar verluidt krijgt Standard veel CV’s binnen en heeft het een ruime keuze om een opvolger aan te stellen. In het verleden onderhandelde het al met Storck en Lamouchi. Voor die laatste werd alles afgeblazen door financiële redenen, maar dat lijkt nu niet aan de orde.

Lamouchi is vrij en heeft net een grote ontslagvergoeding gekregen bij de club van Junior Edmilson, Al Duhail. Ook Storck is nu vrij en zou een uitdaging op Sclessin naar verluidt wel zien zitten. Storck heeft ook het voordeel dat hij de concurrentie en sommige spelers van de kern kent.

Standard zou weer een volledige staf moeten hebben voor de komst van OHL op 16 oktober.

Update: La Capitale brengt meer informatie over de zoektocht van Standard naar de opvolger van de ontslagen Mbaye Leye. Er zouden nu drie pistes worden onderzocht: Sabri Lamouchi, transfervrij na zijn avontuur bij Al Duhail, Demonico Tedesco, een Italiaans-Duitse coach die ook transfervrij is en Alexander Blessin van KV Oostende. Die laatste is de duurste optie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie