Breaking news

'KV Oostende denkt aan Bosnisch bondscoach bij mogelijk vertrek van Blessin'

Brys: Beerschot had nooit de intentie om voor de overwinning te spelen

Brys: "Beerschot had nooit de intentie om voor de overwinning te spelen"

Gepubliceerd: maandag 4 oktober 2021 om 09:45ma 04-10-2021 om 09:45

Laatste update: maandag 4 oktober 2021 om 09:49ma 04-10-2021 om 09:49

De kelderkraker tussen OH Leuven en Beerschot eindigde in een 0-0-gelijkspel. Trainer Marc Brys blikte terug op die wedstrijd.

Brys zei dat zijn ploeg, ondanks de tegenwind en het gladde veld, toch altijd de voetballende oplossing zocht. De Leuvense coach zag dat zijn ploeg zeker aanspraak maakte op een doelpunt. "Ik was overigens verbaasd dat Beerschot, ondanks hun barslechte positie in het klassement, nooit de intentie had om te spelen voor de overwinning", aldus Brys. Hij wees er verder op dat Beerschot volgens hem al heel vroeg in de wedstrijd tijd begon te rekken. "Dat ging crescendo naarmate de wedstrijd vorderde."

"Een overwinning voor OHL zou de enige juiste uitslag geweest zijn", concludeerde Marc Brys na de wedstrijd. Tot slot wees Brys op de ongeschreven wet in het voetbal dat wie onderin het klassement staat, moeilijker op meeval kan rekenen. Zo is te lezen op het webstek van OHL.

Door het scoreloze gelijkspel klimt OHL een plaats in het klassement. Het wipt over Cercle Brugge dat met 0-3 verloor tegen Union Saint-Gilloise. De Leuvenaren trekken op speeldag 11 naar Sclessin waar het Standard, dat Mbaye Leye ontsloeg, zal bekampen. Beerschot behoudt met twee op dertig de rode lantaarn en ontvangt binnen twee weken KV Mechelen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws